בקלאווה מגולגל: בקלאווה Orthi
מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם שקדים blanched, קינמון טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: בקלאווה מגולגלת, בקלאווה מגולגלת, ו Baklava מגולגל הכי קל.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ בסיר; מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר את לימון ותבלינים. מגניב ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את השקדים, האגוזים, הסוכר, הקינמון, ואת שיני הקרקע יחד בקערה. קח 4 גיליונות של בצק פילו מברשת כל גיליון עם חמאה מומסת, שכבות הסדינים כמו שאתה הולך. לאחר 4 גיליונות נלחצים יחד, מפזרים את תערובת האגוזים על הסדין העליון רול, לאורך, עד שתגיע לסוף. שמור את הגליל חזק ככל האפשר מבלי לשבור. זה צריך להיראות כמו גליל ארוך.
חותכים את הגליל לחתיכות 2 אינץ', לטבול כל אחד לתוך חמאה מומסת ומניחים על תבנית אפייה.
מניחים לתנור במשך כ -30 דקות או עד חום זהוב. כאשר סיים להסיר כל חתיכה מהמחבת ולטבול בסירופ מגניב ומניח על מתלה לנקז.
מגישים בכוס קטנה כוסות עוגה על מגש.