בקלה אפוי עם ציפוי קרקר ריץ
בקלה אפוי עם ציפוי קרקר ריץ הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה בקלה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקרקרים ריץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף ואורז של מו - זה עוף ואורז כולל ציפוי קרקר ריץ, עוגת קרקר ריץ, ו תבשיל קרקר ריץ (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים את התנור ל 177°. משמנים תבנית אפייה קטנה או תבנית קדרה עם חמאה או קצת שמן. יש לשטוף את פילה דגים עם מים קרים, לטפוח יבש. השתמש צבת האף ארוך כדי להסיר כל עצמות סיכה מן הפילה. אם אתה רוצה, לחתוך את הפילה לחתיכות הגשה גדולות.
מניחים את הפילה בתחתית המחבת, מפזרים מלח.2 להמס את החמאה. לרסק את קרקרים ריץ מעל קערה; הם צריכים להיראות כמו פירורי לחם גס.
מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי הלחם. לארוז את תערובת פירור מעל הצדדים של פילה דגים.3
מניחים בתנור ואופים במשך 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות. (פילה דק עשוי לקחת פחות זמן, פילה עבה מאוד עשוי להימשך זמן רב יותר.)
מגישים את הדג עם לימון ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.