בקלה אפוי פריך
בקלה אפוי פריך דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 256 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו פירורי לחם רגילים, בקלה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו אפוי פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך, להמיס חמאה.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות.
מוסיפים פירורי לחם, מערבבים למעיל עם חמאה, ואז מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב בהיר, כ 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה וגרידת לימון.
מערבבים חרדל ומיונז בקערה קטנה.
מפזרים כל פילה בקלילות עם מלח, ולאחר מכן מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף ומברשת בתערובת חרדל. לחץ 1/4 של פירורים על כל פילה.
מעבירים תבנית אפייה לתנור ואופים עד שהדגים אינם שקופים יותר (נחתכים לבדיקה) ופתיתים בקלות, 10 עד 15 דקות. אם פירורים אינם משחימים מספיק, דגי צלייה 2 אינץ ' מאלמנט חימום עד פירורים הם חום זהוב פריך כהה (צופה בזהירות כדי למנוע שריפה), 2 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.