בקלה זיגוג כתום מיסו עם אורז חום אפונה שיטאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מיסו כתום זיגוג Cod עם אורז חום אפונה שיטאקי. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 3 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ג'ינג'ר הקרקע, פטריות שיטאקה, הדבק מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו הליבוט צלוי עם זיגוג כתום ומיסו, חציל קלוי עם זיגוג מיסו כתום, ו עוף בשומשום בסיר אחד, שיטאקי ואורז חום (מתכונים דומים).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.