סע לחנות ותביא טבסקו, בתוספת 2 כפות חמאה, צלפים nonpareil, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את החמאה עם קטשופ, רוטב סויה, חומץ טבסקו ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
במחבת nonstick גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל ומוסיפים את הסטייקים למחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד זהב פריך פתיתי הבשר בקלות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
לחמם מחדש את הרוטב לשפוך על 2 כפות במרכז כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב גדולות. מניחים את סטייק הבקלה על הרוטב ומכניסים את הירקות למעלה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.