קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

בקלה מצופה קמח תירס עם אגוזי פקאן וקוקוס

בקלה מצופה קמח תירס עם אגוזי פקאן וקוקוס
בקלה מצופה קמח תירס עם אגוזי פקאן וקוקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב-מלאי, קוקוס-מלאי, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב grand marnier אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד כתום ועוגת כמהין Grand Marnier כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.

הוראות

1
מעבירים למגש ומתחממים בתנור 225 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לאותו מחבת, מוסיפים את החמאה וממיסים אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את אגוזי פקאן קצוצים וקוקוס, זורק היטב לשלב. לטחון, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 3 או 4 דקות עד הפקאן הם ריחני הקוקוס הוא זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
להעביר את הדג לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מפזרים עם עשב טרי קצוץ על פי בחירתך ומקשטים עם תערובת פקאן-קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.