בקלה עלומה עם כרוב ואפונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אפונה, בקלה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, סלמון בר שלוק עם אפונה מורל, ו סלמון בר שלוק עם אפונה מורל.
הוראות
1
לגרוס את הכרוב, הזמנת חצי בשקית פלסטיק resealable לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הכרוב שנותר, את הפלפל, ו 1/2 כפית מלח ומטוגנים עד רך וזהוב, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.