בקלה עם כרישה ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, בקלה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, סול עם כרישה ועגבניות, ו בקלה עם כרישה, עגבניות וזיתים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות. בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', לזרוק יחד כרישה, מיץ לימון, שמן, גרידת לימון,טימין, 1/2 מלח כפית, ופלפל 1/4 כפית. מכסים בנייר כסף, ואופים עד כרישה רק מתחיל לרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.