קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

בקלה עם פרמה חזיר ואספרגוס

בקלה עם פרמה חזיר ואספרגוס
בקלה עם Parma Ham & אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 546 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, שמן זית, קוביית מרק דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Parma אספרגוס, אספרגוס, ברי ופרמה האם קרוסטיני, ו פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים למחבת רוטב, מוסיפים את קוביית מרק הדגים, סוכר ומיץ של 1/2 או 1 סיד. חתוך את קצות האספרגוס. אני בדרך כלל תופס גבעול אחד משני קצותיו ומכופף אותו. בכל מקום שהוא נשבר הוא סימן די טוב של שבו אתה צריך לחתוך את כולם. מקלפים רק את הקצוות שנראים עבים יותר מהחניתות.מתבלים את הבקלה במלח, פלפל וקצת פטרוזיליה מיובשת ועוטפים כל חתיכה בחזיר פארמה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את בוליון דגים חדורי סיד על הכיריים ומביאים אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מוסיפים מים כפות קמח תירס ומערבבים עד מומס שלה. ברגע שמי הלימון יבשלו, תערבבי את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
תן לרוטב להתבשל על אש נמוכה בזמן שאתה ממשיך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מחממים חמאה או חמאה בשילוב עם שמן זית ונותנים לקוד 3 עד 4 דקות בכל צד עד שהם מבושלים במלואם. זה תלוי בעובי הדגים שלך. בזהירות טיפה את האספרגוס לתוך המים הרותחים, לבשל אותם במשך 5 עד 7 דקות (ללא מכסה!) תלוי כמה רך או פריך אתה אוהב אותם, ולנקז אותם well.As ברגע שהבקלה מוכנה אתה מתבלה את רוטב הלימון עם מלח ופלפל לפי הטעם ואתה מסיים אותו עם ידית חמאה וקצת שמיר טחון דק. אני מגיש את זה עם תפוחי אדמה מבושלים (Parisienne) כי זרקתי עם קצת חמאה שמיר טחון דק ופטרוזיליה.עכשיו קחו את הצלחות ותתחילו עם האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
6
מניחים חתיכת דג על גבי האספרגוס ומניחים קומץ קטן של תפוחי אדמה בערווה בצד הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים את השאר בקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים טיפה של רוטב ליים על גבי הדג, קצת מעל תפוחי האדמה ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.