בקלה עם שומר ובצל
בקלה עם שומר ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו בקלה עם שומר ובצל.
הוראות
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום גבוה בינוני ומחממים תנור ל 425 מעלות F.
חותכים צמרות את הנורה שומר. שמור כמה כפות של בריכות (שמיר תחרה דמוי ירקות) וקוצצים. רבע הנורה, ולאחר מכן לחתוך לכל רבע על זווית כדי להסיר את הליבה. פרוס דק את השומר.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שומר ובצל למחבת ומטגנים אותם, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות. מתבלים במלח.
מוסיפים יין ומפחיתים בחצי.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת בשכבות דקות, מכסים לחלוטין את השומר ואת הבצל, עובדים כל הדרך עד הקצוות של המחבת.
יוצקים את המניה באופן שווה מעל למחבת. דג העונה עם מלח ופלפל. סדר את הדגים על תפוחי האדמה. תביא את הנוזלים לבועה. מכסים את המחבת ומעבירים לתנור.
אופים דגים 15 דקות, עד אטום, ואז לחשוף ולאפות במשך 2 או 3 דקות יותר.
מעבירים דגים וירקות לקערות רדודות או צלחות ארוחת ערב ומקשטים בפטרוזיליה ובבריכות. מיצים בכפית מעל האוכל.
מגישים עם לחם פריך לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.