אם יש לך חומץ בלסמי, חומץ בלסמי, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. נסו בקלה קלוי עם מתכון טפנד זיתים עגבניות חמות, קרוסטיני עגבניות קלויים עם טפנד זיתים, ו ממרח זיתים ועגבניה מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. מעיל תבנית אפייה עם ספריי בישול.לשפשף בקלה עם 2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מעבירים לתנור וצולים עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות, בהתאם לעובי הפילה.בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כפית שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתחיל לרכך, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
מוסיפים זיתים וצלפים; מבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות יותר. מערבבים אורגנו וחומץ; להסיר מהחום. כפית טפנד על cod לשרת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.