בקלה צלוי עם טפנד עגבניות-זיתים חם
אם יש לך חומץ בלסמי, חומץ בלסמי, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. נסו בקלה קלוי עם מתכון טפנד זיתים עגבניות חמות, קרוסטיני עגבניות קלויים עם טפנד זיתים, ו ממרח זיתים ועגבניה מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מעיל תבנית אפייה עם ספריי בישול.לשפשף בקלה עם 2 כפיות שמן.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מעבירים לתנור וצולים עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות, בהתאם לעובי הפילה.בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כפית שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתחיל לרכך, על 20 שניות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 1 1/2 דקות.
מוסיפים זיתים וצלפים; מבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות יותר. מערבבים אורגנו וחומץ; להסיר מהחום. כפית טפנד על cod לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.