בקלה צרוב עם איולי מוסל חריף
בקלה צרוב עם איולי Mussel חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל קאיין, שיני שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: פידוס & מוזל זעפרן Aïoli, בקלה צרובה במחבת עם איולי לימון משומר, ו מחבת צרובה הליבוט עם איולי זעפרן.
הוראות
מביאים את היין לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה, מנענעים את המחבת כמה פעמים, עד שהם פותחים, 3 דקות; מעבירים לקערה גדולה. פגז את המולים ושמורה. לשטוף את המחבת.
יוצקים את נוזל mussel לתוך המחבת, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית.
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם שום, פטרוזיליה ומיץ לימון. מתבלים עם קאיין, מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל שחור ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ -4 דקות לכל צד.
להביא את הנוזל mussel לרתיחה ולהסיר מהחום.
מקציפים במיונז, ואז מערבבים במולים.
להעביר את הבקלה לקערות רדודות ולכפות את מולים ורוטב סביבו.
מקשטים עם רצועות הפלפל האדום ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.