אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, עגבניות צלויות ובצל על טוסט, ו עגבניות צלויות בצל וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים עגבניות, בצל, גרידה כתומה, שמן טימין קצוץ בכוס 3 ליטר או צלחת אפייה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל; מערבבים לשלב.צולים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם זהובים וחומים על הקצוות, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר מהתנור. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°. לדחוף את הירקות הצידה, להוסיף דגים ועונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל; כפית את הירקות על הדגים.החזירו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד שהדגים אטומים במרכז, כ-10 עד 12 דקות. כדי לשרת, מחלקים את הדגים והירקות בין 4 צלחות ומקשטים עם גבעולי טימין.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.