בקלה קלוי עם שעועית לימה
בקלה קלוי עם שעועית לימה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 283 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית לימה, בקלה, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם שעועית לימה, שעועית לימה ענקית עם פלפלים קלויים, ו שעועית לימה צרובה עם זרעי דלעת קלויים.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מקום 4 (15 אינץ') יריעות ארוכות של רדיד אלומיניום על משטח עבודה. מחלקים את שעועית לימה קפואה בין יריעות רדיד (כ 3/4 כוס לכל גיליון).
מניחים 1 כפית שמן זית 1 כף פטרוזיליה קצוצה, וקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טרי על כל ערימה של שעועית ולזרוק בעדינות לשלב.
מניחים 1 חתיכת דגים מעל כל ערימה של שעועית.
יוצקים 2 כפות של יין לבן על כל אחד מהדגים ומפזרים קמצוץ של מלח ופלפל שחור טחון טרי. אטמו את חבילות הנייר.
מניחים את חבילות נייר הכסף על תבנית אפייה.
אופים במשך 20 דקות בהתאם לעובי הדגים. מעבירים בעדינות את השעועית והדגים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.