בקלה קמח תירס פיקנטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת שום, ביצים, קמח זהב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו בקלה תירס פיקנטי (קל יותר ), תבשיל צ'ילי חריף וקמח תירס, ו בייקון פיקנטי מצופה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-500F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים פילה דגים לחתיכות 4x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
3
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט ביצים וחמאה. לטבול דגים לתוך ביצים, ואז מעיל עם תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
חמאה
ביצה
דגים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מניחים דגים על דף עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
טפטוף חמאה על דגים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
דגים
6
אופים 10 עד 12 דקות, הפיכת דגים פעם אחת, עד חום זהוב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.