קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בקר א-לה

בקר א-לה
בשר בקר א-לה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן והראשוני שחיפשתם. מתכון זה מכיל מנה אחת עם 2818 קלוריות, 81 גרם חלבון ו-264 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 79% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שקדי בקר, גבינה, תרד וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: בישול איטי של יום ראשון: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (לחמניות בקר גרמניות במילוי חמוצים ובייקון), ואספרגוס עטוף בקר Garlicky Beef - המתאבן המושלם לאוהבי בקר.

הוראות

1
מחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
כרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דקכרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דק
2
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מתבלים את הפילה ב-1 כף שמן זית, מלח ופלפל ומניחים בצד. במחבת קפיצה בינונית מחממים את החמאה לגובה בינוני ומוסיפים את הכרישה. להזיע את הכרישה ללא צבע, רק לבשל עד שבירה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את השמנת, 1 שן השום והגבינה הכחולה ומנמיכים את האש ומבשלים כ-20 עד 25 דקות, או עד שהקרם מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
מניחים את הפילה על הגריל החם ומסמנים משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הכניסו את הסטייק לתנור לסיום הבישול לטמפרטורה הרצויה. בינוני נדיר הוא בערך 12 עד 15 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה ומוסיפים 2 שיני שום טחונות ומבשלים במהירות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים פנימה את התרד ומעבירים את האש לבינונית. מתחילים להפוך את התרד עד שהוא נבול לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9
לצלחת, השתמשו בצלחת חמה והניחו תחילה את התרד. פורסים את הפילה ל-1/2, לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
10
מניחים את החצי התחתון על התרד ויוצקים 2 כפות מתערובת הכרישה על הפילה ומניחים את החלק השני של הפילה מעל. כף 3 עד 4 כפות מהכרישה על גבי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
11
מניחים 3 עד 5 טבעות בצל על גבי הפילה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1
1 שקית תערובת בלילה
2
1 בירה כהה
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
איילאייל
3
1 בצל אדום גדול, פרוס לטבעות של 1 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
4
מחממים מטגן או סיר עמוק מלא בשמן עד 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בקערה מערבבים את הבלילה והבירה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה. מצפים את טבעות הבצל ומכניסים לטיגון החם. מטגנים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג לספיגת השומן העודף. ממליחים בעודו חם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)