בקר מוקפץ ברוטב צדפות
בקר מוקפץ עם רוטב צדפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירקות מוקפצים ברוקולי, רוטב ווסטרשייר, אורז מרתיח בשקית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. מתכונים דומים: בקר מוקפץ ברוטב צדפות, בקר מוקפץ עם ברוקולי ורוטב צדפות, ו מערבבים מטגנים Maitake פטריות ובשר עם רוטב צדפות.
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן, כדי להפוך 3 כוסות אורז מבושל.
בעוד אורז מבשל, פורס בשר על פני תבואה לרצועות דקות מאוד. מעיל ווק או מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; חום בינוני גבוה (37
מוסיפים בשר ושום; מוקפץ עד השחמה.
מוסיפים ירקות מוקפצים ברוקולי ורוטב צדפות למחבת; מוקפץ 5 דקות או עד מחומם היטב.