בקר מוקרם עם אורז
בקר מוקרם עם אורז נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן צמחי, קורנפלור, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. . מתכונים דומים: בשר בקר מוקרם, בקר מוקרם על טוסט, ו הודו מוקרם על אורז.
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ולבשל 20 דקות.
מניחים את הבשר בקערה, מפזרים רוטב ווסטרשייר, ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מערבבים את הבצל, 1/2 פלפל ירוק, 1/2 פלפל אדום, ג ' ינג ' ר, ושום. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
להעביר בשר למחבת, ומבשלים עד חום שווה.
מערבבים את הפטריות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות. מערבבים שמנת כבדה קורנפלור לפי הצורך כדי לעבות את הרוטב.
מערבבים את פלפל ירוק הנותרים ופלפל אדום.
מסירים מהחום, ומעבירים לקערה גדולה (לא זו המשמשת לתיבול הבשר).
מערבבים אורז מבושל לתוך הקערה עם הבשר.
מגישים מקושטים בפטרוזיליה.