בקר מטוגן בחרדל
גשו לסופר וקנו חזה בקר, חרדל דיז'ון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו ירוק חרדל מטוגן, גזר חרדל מטוגן, ו ירוק חרדל מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את חזה הבקר בכל רחבי עם חרדל וקורנית, לעטוף בניילון נצמד, ומקרר במשך שעתיים עד לילה.
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בתנור הולנדי. כאשר השמן מנצנץ, חום את הבשר מכל הצדדים: זה צריך לקחת בערך 12 דקות.
מניחים את הבשר בצד, ומוסיפים את הבצל למחבת. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כף נוספת של שמן זית אם המחבת יבשה מדי. Sauté רק עד מעט מתרכך, על 1 דקה. Deglaze עם קוניאק, מגרד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת.
מניחים את חזה הבקר בחזרה בסיר, יחד עם היין האדום מרק בשר בקר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לכסות את הסיר, ומבשלים במשך 3 שעות.
לאחר 3 שעות, לשים את הבשר בצד לנוח. מרתיחים את הנוזל בתנור ההולנדי במרץ עד 4 כוסות נשאר. הרם את שיני השום, וסחוט את התוכן בחזרה למחבת.
יוצקים את הנוזל, הבצלים והשום למעבד המזון.
מחית יחד את החמאה והקמח עד לשלב טוב, ולהוסיף יחד עם שני חרדל למעבד המזון. Whiz עד חלקה.
חותכים את החוט את חזה הבקר, וחותכים לפרוסות דקות.