בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום
אם יש לך בצל, פרזנו צ'ילה, טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום, בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום, ו יין אדום-בקר מטוגן עם גרמולטה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לקשור roastwith חוט מטבח ב 1 " intervals; seasonwith מלח ופלפל.
שמן חום בסיר ovenproof גדול overmedium-חום גבוה. מבשלים בצל, stirringoccasionally, עד רך, 10-15 דקות.
אדווין, חומץ וסוכר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת על ידיחצי, 10-12 דקות.
מוסיפים שום ומרקוחוזרים לרתיחה; מוסיפים צלי וקורנית.מכסים וצולים בתנור, הופכים צולים מדי פעם, עד הצלי הוא רך, 2 1/2-3 שעות.
להעביר צלי לתבנית אפייה גדולהסדין נוזל צלי מעל. כיסוי וצ ' ילוניון. כיסוי צלי לפחות 12 שעות.
לעשות קדימה: צלי יכול להיות מטוגן 2 daysahead. שמור צונן.
מערבבים בצל וחומץ בקערה בינונית.
בואו לשבת 30 דקות; ניקוז.
מוסיפים צ ' ילה, בזיליקום, עירית, פטרוזיליה, lemonzest ו לזרוק; העונה עם מלח ופלפל.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך. Bringsolidified צלימת נוזל לרתיחה גדולמאוזן. להפחית את החום ומבשלים, בוחשרכפול, עד מופחת 2 כוסות, 25-30 דקות.
מוסיפים חומץ braisedonions; רוטב העונה עם מלח ופלפל.
Removetwine מ צלי לחתוך לתוך שמונה 1-1 1/2 " חתיכות; העונה עם מלח ופלפל.
חום oilin מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.עבודה בקבוצות, לדלות בשר בבשל flourand עד השחמה פריך, על4 דקות לכל צד. לארגן על מגש anddrizzle עם רוטב; העליון עם גרמולטה.