בקר סטרוגנוף
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, אבקת שום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
מפזרים את רצועות הסטייק עם תיבול הבית כדי אור לכסות אותם, ולאחר מכן אבק עם flour.In מחבת גדולה, מחממת אותם במהירות משני הצדדים בשמן זית וחמאה.
מוסיפים את פרוסות הבצל ואת הפטריות לסיר.
לטגן במשך כמה דקות, עד הבצל הוא רך.
תחזיר את הסטייק למחבת עם הבצל והפטריות.
מוסיף את מרק פטריות ומרק בשר בקר. מבשלים מעל אש נמוכה במשך כ -30 דקות, מכוסה. התאם תיבול לפי הטעם, הוספת מלח ופלפל, לפי הצורך. מערבבים את השמנת החמוצה בדקות האחרונות, ממש לפני שאתה מגיש.
מגישים על אטריות מבושלות.
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים במיכל אטום עד 6 חודשים.