בקר סטרוגנוף III
בקר סטרוגנוף III עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . אם יש לכם יין, צ'אק בקר צלי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו סטרוגנוף בקר בסיר אחד.
הוראות
הסר כל שומן וסחוס מן הצלי לחתוך לרצועות 1/2 אינץ עבה על ידי 2 אינץ ' ארוך. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה ומחממים את רצועות הבשר במהירות, ואז דוחפים את רצועות הבשר לצד אחד.
מוסיפים את הבצל ומבשלים לאט במשך 3 עד 5 דקות, ואז לדחוף לצד עם רצועות בשר.
מערבבים את הקמח לתוך המיצים בצד הריק של המחבת.
יוצקים מרק בשר ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את החום ומערבבים חרדל. מכסים ומבשלים במשך 1 שעה או עד הבשר רך.
חמש דקות לפני ההגשה, מערבבים את הפטריות, שמנת חמוצה ויין לבן.
מחממים בקצרה ואז מלח ופלפל לפי הטעם.