תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 918 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, פטריות קרמיני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle.
הוראות
1
במחבת בינונית ועמוקה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את טבעות שאלוט ו sauté עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ וממשיכים לבשל עד הענבר בצבע ועבה לעקביות של מולסה, כ -20 דקות. עשה קדימה: ניתן לבצע את שאלוט מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
שאלות
חומץ
סוכר
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולשמור על מבשלים חשופים. ממלאים קערה גדולה במי קרח קרים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
2
בקערה גדולה שנייה, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בבלנדר, לשלב את הביצים, שמנת חמוצה, ו 1 כוס מים. Purée עד חלקה ואז להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים לשלב (העקביות צריכה להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק, כך להתאים עם יותר קמח או יותר מים לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
עבודה מעל מים רותחים בקושי, כוח חצי הבלילה דרך spaetzlemaker, טחנת מזון, או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
תן spaetzle לצוף על פני השטח - זה ייקח בערך 1 דקה-לחכות 30 שניות, ולאחר מכן להשתמש רשת skimmer או כף מחורץ ולהעביר את spaetzle לקערת מי קרח. לאחר מגניב, להעביר את spaetzle למסננת לנקז. חזור עם הבלילה שנותרה. לעשות קדימה: Spaetzle יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
Skimmer
קערה
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש ופלפל. קרם fraîche צריך פתק פלפל אינטנסיבי, אז להוסיף יותר פלפל לפי הטעם במידת הצורך. האם קדימה: fraîche קרם יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
במחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים 1/2 את הפטריות ואת sauté עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
3
להוסיף 1/2 השום, שאלוט, טימין ולהמשיך לטגן עד שאלוט הם במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
טימין
4
מוסיפים 3 כפות חומץ וממשיכים לבשל עד שהחומץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם שאר שמן הזית, פטריות, שום, שאלוט, טימין וחומץ. לאחר כל הפטריות מטוגנות, להזמין כ 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שמן זית
שאלות
חומץ
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להעביר את שאר הפטריות לבלנדר, להוסיף את מלאי הבשר, פירה עד חלקה. עם בלנדר על, לאט להוסיף את שמן זרעי הגפן ושמן כמהין, אם שימוש, ולהמשיך לעבד עד הרוטב הוא חלק, סודה, ו emulsified, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זרעי ענבים
שמן כמהין
מלאי בשר
פטריות
חומץ
רוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
העברה ללוח חיתוך כפי שנעשה ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
3
תן לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את פירה פטריות. כאשר חם, להעביר לסירת רוטב או צלחת מנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
מחבת רוטב
2
במחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הוסף 1/2 של spaetzle ו sauté מבלי לערבב עד חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות.
4
מוסיף את שאריות spaetzle, 1/2 כוס שמורה של פטריות, ואת marmalade ואת sauté שאלות עד התחמם, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ריבה
פטריות
שאלות
5
דק לחתוך את הסטייקים ולסדר את הבשר על מגש קטן. טפטפי את הקרם פרש מעל הבשר ותפזרי את השמיר.