קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל

בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 918 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, פטריות קרמיני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle.

הוראות

1
במחבת בינונית ועמוקה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את טבעות שאלוט ו sauté עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ וממשיכים לבשל עד הענבר בצבע ועבה לעקביות של מולסה, כ -20 דקות. עשה קדימה: ניתן לבצע את שאלוט מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
שאלותשאלות
חומץחומץ
סוכרסוכר
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולשמור על מבשלים חשופים. ממלאים קערה גדולה במי קרח קרים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
בקערה גדולה שנייה, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בבלנדר, לשלב את הביצים, שמנת חמוצה, ו 1 כוס מים. Purée עד חלקה ואז להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים לשלב (העקביות צריכה להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק, כך להתאים עם יותר קמח או יותר מים לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
עבודה מעל מים רותחים בקושי, כוח חצי הבלילה דרך spaetzlemaker, טחנת מזון, או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
תן spaetzle לצוף על פני השטח - זה ייקח בערך 1 דקה-לחכות 30 שניות, ולאחר מכן להשתמש רשת skimmer או כף מחורץ ולהעביר את spaetzle לקערת מי קרח. לאחר מגניב, להעביר את spaetzle למסננת לנקז. חזור עם הבלילה שנותרה. לעשות קדימה: Spaetzle יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
SkimmerSkimmer
קערהקערה
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש ופלפל. קרם fraîche צריך פתק פלפל אינטנסיבי, אז להוסיף יותר פלפל לפי הטעם במידת הצורך. האם קדימה: fraîche קרם יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
במחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים 1/2 את הפטריות ואת sauté עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
3
להוסיף 1/2 השום, שאלוט, טימין ולהמשיך לטגן עד שאלוט הם במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
טימיןטימין
4
מוסיפים 3 כפות חומץ וממשיכים לבשל עד שהחומץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם שאר שמן הזית, פטריות, שום, שאלוט, טימין וחומץ. לאחר כל הפטריות מטוגנות, להזמין כ 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
חומץחומץ
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להעביר את שאר הפטריות לבלנדר, להוסיף את מלאי הבשר, פירה עד חלקה. עם בלנדר על, לאט להוסיף את שמן זרעי הגפן ושמן כמהין, אם שימוש, ולהמשיך לעבד עד הרוטב הוא חלק, סודה, ו emulsified, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
שמן כמהיןשמן כמהין
מלאי בשרמלאי בשר
פטריותפטריות
חומץחומץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
העברה ללוח חיתוך כפי שנעשה ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
תן לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את פירה פטריות. כאשר חם, להעביר לסירת רוטב או צלחת מנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
במחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הוסף 1/2 של spaetzle ו sauté מבלי לערבב עד חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות.
4
מוסיף את שאריות spaetzle, 1/2 כוס שמורה של פטריות, ואת marmalade ואת sauté שאלות עד התחמם, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ריבהריבה
פטריותפטריות
שאלותשאלות
5
דק לחתוך את הסטייקים ולסדר את הבשר על מגש קטן. טפטפי את הקרם פרש מעל הבשר ותפזרי את השמיר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
סטייק.סטייק.
שמירשמיר
בשרבשר
6
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר4(1 אינץ עבה) סטייקים בשר טנדרלוין (כ -2 פאונד בסך הכל)(1 אינץ עבה) סטייקים בשר טנדרלוין (כ -2 פאונד בסך הכל)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcrème fraîchecrème fraîche340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות (על חצוצרה שחורה, פורטובלו, או פטריות קרמיני, לנקות היטב קצוץ בערךכוסות (על חצוצרה שחורה, פורטובלו, או פטריות קרמיני, לנקות היטב קצוץ בערך2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר טרי, טחוןשמיר טרי, טחון4sprigsטימין טרי, עלים הוסרו וקצוץטימין טרי, עלים הוסרו וקצוץ5ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק10בצלצלי שאלוט, חתוכים לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץבצלצלי שאלוט, חתוכים לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץ6(חוֹרֶף)חומץ שרי, ועוד טעםחומץ שרי, ועוד טעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)שמן כמהין (אופציונלי)שמן כמהין (אופציונלי)2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח