בקתת זנגוויל
בקתת זנגוויל דורשת כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 7116 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 206 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור חג המולד. אם יש לכם פלסטיק כבד הניתן לסגירה חוזרת, מים, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. מתכונים דומים: מועדון הבקתה השוויצרית, בקתת סקי קקאו צ'קס מיקס, ו לוקס זנגוויל הבית לקשט המפלגה & זנגוויל כמהין מרטיני.
הוראות
בקערה גדולה שלבו חמאה וסוכר חום עד שהם בהירים ואווריריים.
מוסיפים את הביצה, מולסה וסירופ תירס.
שלב את הקמח, הקינמון, הציפורן ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה. בקערה קטנה שלבו קפה וסודה לשתייה; מערבבים לבצק (הבצק יהיה נוקשה).
עקוב אחר דפוסים על נייר שעווה וגזור. מצפים קלות שני ניירות אפייה בתרסיס בישול. מחלקים בצק לשניים. בעזרת מערוך מקומח קלות מרדדים את הבצק ישירות על ניירות האפייה ל-1/8 אינץ'. עובי.
מקם דפוסים על בצק. בעזרת סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך לפי כמויות ציין על כל פיסת דפוס.
הסר שאריות בצק; מכסים, מקררים ושומרים להתגלגל מחדש במידת הצורך.
אופים בחום של 350 למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
הסר למתלים כדי להתקרר. השתמש בבצק שנותר לעוגיות חיתוך (כ -2 תריסר).
להכנת ציפוי: בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר וכמה טיפות מים חמים; מקציפים 12-15 דקות. אם נוקשה מדי להוסיף מים חמים נוספים; אם רזה מדי, להוסיף עוד סוכר.
הניחו מטלית לחה מעל הקערה וכסו היטב בין השימושים.
להרכבת בקתה:בדוק חתיכות עוגיות כדי לוודא שהן משתלבות זו בזו. במידת הצורך, תייק את הקצוות בזהירות בעזרת סכין משוננת או לוח אמרי כדי שיתאימו.
הכנס # 10 עגול טיפ לתוך מאפה תיק; למלא שני שלישים מלא עם הדובדבן. החל הארובה, צינור רצועה רחבה של הדובדבן לאורך הקצה הארוך ביותר של חתיכת ארובה א זווית ולחץ על הקצה הארוך ביותר של חתיכת ארובה ב נגדה; להפריש.
קרח לאורך שני הקצוות הארוכים יותר של חתיכת הארובה ג. לחץ קצה אחד על הקצה הקצר ביותר של חתיכת הארובה א.ואחד על הקצה הקצר ביותר של חתיכת הארובה ב ' כדי ליצור משולש. לחץ בעדינות את כל שלושת חלקי הארובה יחד (ראה איור.1). מניחים בצד לייבוש מלא, בערך 3-4 שעות.
בינתיים, ציפוי צינור לאורך שני הקצוות הארוכים ביותר של חלקי הבקתה הקדמיים והאחוריים. כאשר הצדדים הארוכים ביותר מצביעים כלפי מעלה, מקם תחילה חתיכת גג אחת עם מסגרת א', ואז את השנייה, בזווית של כ-45 בין חלקי הבית הקדמיים והאחוריים. לחץ חתיכות בעדינות יחד כדי" מצנפת " אותם. אבזר עם שימורים ולהניח בקתה בצד לייבוש, 3-4 שעות.
כאשר יבש, צינור הדובדבן סביב התחתון של בקתה ולמקם אותו במרכז בסיס התצוגה. לחץ בעדינות למקומו.
בהתייחסו תמונה, מרכז ארובה בצד אחד של בקתה. קצה תחתון קרח של חתיכת ארובה ג ולחץ על פסגת הבקתה כך שהארובה תתרומם מעליה.
קרח את החלק האחורי של הדלת ומרכז אותה בחזית הבקתה, כפי שמצוין בתבנית. לחץ למקומו.
לקישוט בקתה: כפור משני צידי גג מסגרת עם ציפוי לבן.
בהתייחס לדפוס למיקום חלונות, השתמש בקצה עגול מס ' 5 כדי להתוות חלונות בחזית הבקתה עם ציפוי לבן. באמצעות # 10 עגול טיפ, צינור סביב דלת. מתאר גם את כל קצוות הארובה ומסביב לבסיס הבקתה מכל הצדדים.
גוון כמות קטנה של ציפוי עם צבעי מאכל ירוקים. השתמש בקצה כוכב מס ' 16 כדי ליצור זר על הדלת וזרים מעל חלונות.
גוון חלק קטן של הדובדבן עם צבע מאכל אדום. השתמש # 5 קצה עגול להוסיף פירות יער זר זר.
חותכים שש פרוסות דקות מסטיקים. פרוסט שליש עליון של חזית הבקתה עם ציפוי לבן; לחץ על פרוסות מסטיק לציפוי. באמצעות קצה עגול מס ' 5, צינור קרחונים לבנים באופן אקראי מעל טיפות מסטיק.
גוון חלק קטן של הדובדבן עם צבע מאכל צהוב. באמצעות # 5 עגול טיפ, צינור שני דלת צירים וידית על דלת.
למדרכה, השתמש בציפוי לבן כדי לדבוק בתחתית מנטה כדי להציג בסיס מול דלת הבקתה. לשיחים, קרח את תחתית סוכריות הנענע או טיפות החניכיים הירוקות והנח אותן מול הבקתה.
כדי ליצור גדר בייגלה, השתמש בציפוי לבן כדי" לעגן " בייגלה כדי להציג בסיס מסביב לבקתה.
עם טיפה של ציפוי לבן, חבר בייגלה אחד לפסגת הגג מעל טיפות החניכיים. באמצעות # 5 עגול טיפ, צינור הדובדבן "שלג" על גבי בייגלה על גג.
תחב פיסת כותנה בארובה לעשן. אבקת סוכר " שלג " על בסיס התצוגה סביב בקתה.