בר פרפה יוגורט
בר פרפה יוגורט המתכון יכול להתבצע תוך כ-15 דקות. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מתכון זה מאוכלרשת דורש אוכמניות, מנדרינה תפוזים, יוגורט וניל, גרנולה. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. נסו מתכון פרפה לפירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה), פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות, ו פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחלקים את היוגורט באופן שווה בין 3 קערות. ל -1 מקערות היוגורט מוסיפים את ריבת התות, לשלב הבא מוסיפים לקערה השלישית את ריבת הבויסנברי וריבת האפרסק.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מחלקים את שאר החומרים לקערות בודדות. כשאתה מוכן להגשה, יישר כמה כוסות קטנות, קערות היוגורט וקערות התוספות.
הניחו כפות בכל אחת מהקערות ותנו לאורחים שלכם לשכב את הפרפיטים שלהם.