קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

בר פרפה יוגורט

בר פרפה יוגורט
בר פרפה יוגורט המתכון יכול להתבצע תוך כ-15 דקות. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מתכון זה מאוכלרשת דורש אוכמניות, מנדרינה תפוזים, יוגורט וניל, גרנולה. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. נסו מתכון פרפה לפירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה), פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות, ו פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחלקים את היוגורט באופן שווה בין 3 קערות. ל -1 מקערות היוגורט מוסיפים את ריבת התות, לשלב הבא מוסיפים לקערה השלישית את ריבת הבויסנברי וריבת האפרסק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
גרגרי יערגרגרי יער
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
4
מחלקים את שאר החומרים לקערות בודדות. כשאתה מוכן להגשה, יישר כמה כוסות קטנות, קערות היוגורט וקערות התוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הניחו כפות בכל אחת מהקערות ותנו לאורחים שלכם לשכב את הפרפיטים שלהם.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך