בראוני פאי א-לה-מוד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את בראוני פאי א-לה-מוד. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 26 גרם שומן ובסך הכל 444 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 79 סנט למנה מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, גלידת וניל, ביצים ומלח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פירות אפויים א-לה מוד , ביס בראוני עוגת גבינה רזה וחטיפי בראוני חלבון חזקים .
הוראות
בסיר קטן מביאים את הסוכר, החמאה והמים לרתיחה על אש בינונית.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה צ'יפס עד להמסה. מניחים בצד לצינון.
בקערה גדולה טורפים ביצים ווניל. מקציפים את תערובת השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; להוסיף לתערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 28-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לרוטב פאדג' מחממים במיקרוגל את הצ'יפס, החלב, הסוכר והחמאה עד שהשוקולד והחמאה נמסים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים לפרוסות; מגישים עם גלידה ורוטב פאדג' נוסף.