קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

בראוני פופס

בראוני פופס
המתכון לעוגיות בראוני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לכם בראוני בטי העליון המקורי לערבב, מקלות מלאכה, קיצורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. (325f למחבת כהה או לא מקל). מחבת קו 13x9 אינץ 'עם לסכל כך לסכל משתרע על 2 אינץ' על הצדדים של פאן. גריז תחתון רק של נייר עם קיצור או ספריי בישול. תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים בראוניז במקפיא במשך 30 דקות.
3
הסר בראוניז מחבת על ידי הרמת רדיד; לקלף רדיד משני צדי בראוניז.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים בראוניז לתוך 24 ברים, 6 שורות על ידי 4 שורות. בעדינות להוסיף מקל מלאכה לתוך סוף כל בר, לקלף לסכל מן הסורגים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים על גיליון עוגיות; להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על גבוה על 1 דקה; מערבבים עד חלקה. במידת הצורך, מיקרוגל נוסף 5 שניות בכל פעם. לטבול למעלה 1/3 עד 1/2 של כל בראוני לתוך שוקולד; מפזרים סוכריות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שכב שטוח על נייר שעווה או נייר כסף לייבוש.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®