בראוני פופס
המתכון לעוגיות בראוני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לכם בראוני בטי העליון המקורי לערבב, מקלות מלאכה, קיצורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.
הוראות
תנור חום עד 177°. (325f למחבת כהה או לא מקל). מחבת קו 13x9 אינץ 'עם לסכל כך לסכל משתרע על 2 אינץ' על הצדדים של פאן. גריז תחתון רק של נייר עם קיצור או ספריי בישול. תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים בראוניז במקפיא במשך 30 דקות.
הסר בראוניז מחבת על ידי הרמת רדיד; לקלף רדיד משני צדי בראוניז.
חותכים בראוניז לתוך 24 ברים, 6 שורות על ידי 4 שורות. בעדינות להוסיף מקל מלאכה לתוך סוף כל בר, לקלף לסכל מן הסורגים.
מניחים על גיליון עוגיות; להקפיא 30 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על גבוה על 1 דקה; מערבבים עד חלקה. במידת הצורך, מיקרוגל נוסף 5 שניות בכל פעם. לטבול למעלה 1/3 עד 1/2 של כל בראוני לתוך שוקולד; מפזרים סוכריות.
שכב שטוח על נייר שעווה או נייר כסף לייבוש.