אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, בראוני פופס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 25. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. אם יש לכם קמח, מלח, ציפוי קונדיטורי שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן בקערה חסינת מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים במיקרוגל גבוה עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה. מערבבים 2 אונקיות אפיית שוקולד לתערובת חמאה-סוכר עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ביצים; מערבבים היטב.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מדפנות התבנית, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים 1/4 כוס חמאה שנותרה בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מחממים במיקרוגל גבוה עד להמסה, בערך 30 שניות. מערבבים 1 גרם אפיית שוקולד לחמאה מומסת עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ליקר תפוזים ו -1 / 2 כוס סוכר קונדיטורים. מפוררים את הבראוניז שהתקררו לתערובת; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ליקר תפוזים
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
10
יוצרים תערובת בראוניז לכדורים בגודל 1 אינץ'; מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. מקררים עד המשרד, על 2 שעות. הכנס מקל סוכרייה על מקל לכל כדור בראוניז.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
ממיסים ציפוי שוקולד ושוקולד צ ' יפס בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, מערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים בעזרת מרית גומי כדי למנוע חריכה. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
טובלים כל פופ בראוני בציפוי השוקולד, ומאפשרים לעודף שוקולד לטפטף חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה
זילוף בצורת לב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
העבירו את הבראוניז המצופה על תבנית עם נייר אפייה או הניחו זקוף לחתיכת קצף מלאכה. אפשר ציפוי להגדיר, על 1 שעה.