קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני פופס

בראוני פופס
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, בראוני פופס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 25. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. אם יש לכם קמח, מלח, ציפוי קונדיטורי שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן בקערה חסינת מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים במיקרוגל גבוה עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה. מערבבים 2 אונקיות אפיית שוקולד לתערובת חמאה-סוכר עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ביצים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
מוסיפים קמח, 1 כף ליקר תפוזים, תמצית וניל ומלח; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מדפנות התבנית, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים 1/4 כוס חמאה שנותרה בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מחממים במיקרוגל גבוה עד להמסה, בערך 30 שניות. מערבבים 1 גרם אפיית שוקולד לחמאה מומסת עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ליקר תפוזים ו -1 / 2 כוס סוכר קונדיטורים. מפוררים את הבראוניז שהתקררו לתערובת; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
10
יוצרים תערובת בראוניז לכדורים בגודל 1 אינץ'; מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. מקררים עד המשרד, על 2 שעות. הכנס מקל סוכרייה על מקל לכל כדור בראוניז.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
ממיסים ציפוי שוקולד ושוקולד צ ' יפס בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, מערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים בעזרת מרית גומי כדי למנוע חריכה. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
טובלים כל פופ בראוני בציפוי השוקולד, ומאפשרים לעודף שוקולד לטפטף חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
העבירו את הבראוניז המצופה על תבנית עם נייר אפייה או הניחו זקוף לחתיכת קצף מלאכה. אפשר ציפוי להגדיר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®