בראוניז
בראוניז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך תמצית vanillan, פקאן, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז החווה aka לאפות בראוניז קדימה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 8×8 תבנית אפייה עם רדיד nonstick או קו עם רדיד רגיל ריסוס עם ספריי בישול. ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני.
מוסיפים שוקולד לחמאה החמה ומסירים מהחום. מערבבים, באמצעות חום שיורית משוקולד, עד שהוא נמס וחלק. אם השוקולד לא נמס לחלוטין, להחזיר אותו לחום נמוך מאוד. כאשר נמס, מערבבים את אבקת הקקאו, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר ואת תערובת סירופ תירס/מים.
מוסיפים את הוניל, המלח והביצה ומכים בכפית עד שמערבבים אותה.
מערבבים את הקמח ואת אבקת הסוכר ומערבבים לתוך הבלילה. ודא הבלילה הוא מגניב, ולאחר מכן להוסיף את שבבי שוקולד ואגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ולהתפשט באופן שווה.
אופים במשך 22-24 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל לפחות 2 שעות.
הסר את הבראוניז מהמחבת על ידי הרמת רדיד, ולאחר מכן לחתוך 16 ריבועים.