בראוניז אגוז חלפיניו
המתכון בראוניז אגוז חלפיניו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 38 דקות. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שמן חלפיניו, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בראוניז אגוז, בראוניז אגוז שיבולת שועל, ו בראוניז אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In סיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הסוכר, מפחיתים מעט את החום ומערבבים למשך דקה או עד שהמבריק והסוכר נמס.
הסר מהחום ומערבבים את אבקת הקקאו ושמן jalapeno.
בואו תערובת מגניב במשך כ 10 דקות.בעוד תערובת מתקררת, מערבבים את הקמח, מלח ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה או מדידה cup.In קערת ערבוב, בעדינות להקציף (לא להכות) יחד את הביצים ווניל. מערבבים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצה עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת הקמח.
תן לתערובת להתקרר מעט אם הוא עדיין חם, ואז מערבבים את האגוזים ואת שבבי השוקולד.
מורחים תערובת במחבת ואופים במשך כ 28 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
בואו להתקרר לחלוטין. לקבלת חתך נקי, צמרמורת לפני חיתוך.