קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז מומסים

בראוניז מומסים
גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו S ' more Meltaway Pie, שפריץ לימון Meltaway, ו כדורי לימון Meltaway (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים יחד חמאה ושוקולד בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים ומערבבים בסוכר חום; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
5
מוסיפים מים, חלמון ביצה ווניל; לנצח היטב. מערבבים בקמח ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
6
מקציפים חלבונים עד פסגות נוקשות טופס, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה. מקפלים חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד, ולאחר מכן לקפל אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
יוצקים למחבת מרובעת 9 אינץ משומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים במשך 35 דקות או עד להגדיר סביב הקצוות. מגניב כמה דקות ולהסיר מחבת. מגניב על המדף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת