בראוניז מומסים
גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו S ' more Meltaway Pie, שפריץ לימון Meltaway, ו כדורי לימון Meltaway (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים יחד חמאה ושוקולד בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים ומערבבים בסוכר חום; מגניב מעט.
מוסיפים מים, חלמון ביצה ווניל; לנצח היטב. מערבבים בקמח ומלח. תניח בצד.
מקציפים חלבונים עד פסגות נוקשות טופס, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה. מקפלים חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד, ולאחר מכן לקפל אגוזים קצוצים.
יוצקים למחבת מרובעת 9 אינץ משומן.
אופים במשך 35 דקות או עד להגדיר סביב הקצוות. מגניב כמה דקות ולהסיר מחבת. מגניב על המדף.