בראוניז סוכריות מנטה
אם יש לך מלח, שוקולד מצופה קציצות מנטה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: עוגיות מנטה פאדג'י, בראוניס פאדג'י מממתקים טעונים, ו בראוניז מנטה עשיר ופדג'י.
הוראות
קו 9 " מחבת מרובע עם לסכל, המאפשר לסכל להאריך על הקצוות של מחבת; רדיד שומן. מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים; לחץ לתוך מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
מפזרים קציצות מנטה קצוצות מעל קרום חם.
בעוד הקרום הוא אפייה, לשלב 1/2 כוס חמאה וריבועי שוקולד בקערת זכוכית. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד חמאה נמס; מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים בסוכר, ביצים, וניל, ותמצית מנטה.
מוסיפים קמח ומלח; מערבבים היטב.
אופים ב 350 במשך 33 דקות.
הסר מהתנור, ומיד מפזרים קציצות מנטה חצויות.
הסר מהתנור, ולתת מגניב 1 דקה.
מורחים ומערבלים קציצות רכות על בראוניז. (אל תחכה יותר מדי זמן לפני מסתחרר או ממתקים עשויים להיות מוצקים מדי כדי להפיץ.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל. הרם בראוניז מתוך מחבת; לחתוך לריבועים.