בראוניז עם מרבלייז
בראוניס Marbleized עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל קינוח שמגיש 20. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, וניל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים עם פנצ'טה, כרוב ירוק, ביצים מקושקשות ואספרסו איולי, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
קו לחלוטין 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ ' עם רדיד אלומיניום (מבריק בצד למטה) ולשמן את הקרביים.
מוסיפים סוכר, ביצים, 1 בכל פעם, ווניל.
ממיסים שוקולדים בדוד כפול ומוסיפים סודה לשתיה.
שים 2/3 של הבלילה הלבנה לתבנית האפייה.
מוסיפים את תערובת השוקולד המותכת לבלילה הנותרת.
מערבבים היטב וכף על הבלילה הלבנה בתבנית האפייה. קח סכין וחתוך דרך marbleize.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. להקפיא את הבראוניז כאשר נעשה.
הסר את הבראוניז מהמחבת וקלף את נייר הכסף.
חותכים ריבועים ומגישים. אם אתה רוצה, אתה יכול לתת להם להתרכך ולאכול בטמפרטורת החדר.