בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, שמנת מתוקה כבדה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין, בראוניז פרלין, ו בראוניז פרלין עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בנייר כסף. ריססו בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
2
בסיר קטן שלבו את השוקולד והחמאה הלא ממותקים. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותק
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
תן לזה להתקרר במשך 15 דקות.
4
בקערה גדולה מקציפים במיקסר את הסוכרים, הווניל והביצים במהירות בינונית עד שהם תפוחים. מקציפים בהדרגה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח, מקציפים עד לאיחוד. כף את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים עד שהמרכז מתייצב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו מגניב במחבת במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
בסיר קטן משלבים את השוקולד והשמנת למחצה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מורחים על הבראוניז המצוננים, מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
10
מורחים ציפוי פרלין על תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
מורחים
11
תן לעמוד עד להתייצבות.
12
חותכים לריבועים להגשה.
13
בסיר בינוני ממיסים את החמאה ואז מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים יחד. מוסיפים לאט את השמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר, הפקאנים ותמצית הווניל של הקונדיטורים. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.