קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין

בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין
בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, שמנת מתוקה כבדה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין, בראוניז פרלין, ו בראוניז פרלין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בנייר כסף. ריססו בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
בסיר קטן שלבו את השוקולד והחמאה הלא ממותקים. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תן לזה להתקרר במשך 15 דקות.
4
בקערה גדולה מקציפים במיקסר את הסוכרים, הווניל והביצים במהירות בינונית עד שהם תפוחים. מקציפים בהדרגה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח, מקציפים עד לאיחוד. כף את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד שהמרכז מתייצב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב במחבת במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בסיר קטן משלבים את השוקולד והשמנת למחצה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מורחים על הבראוניז המצוננים, מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מורחים ציפוי פרלין על תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
11
תן לעמוד עד להתייצבות.
12
חותכים לריבועים להגשה.
13
בסיר בינוני ממיסים את החמאה ואז מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים יחד. מוסיפים לאט את השמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר, הפקאנים ותמצית הווניל של הקונדיטורים. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית ונילתמצית וניל
פקאניםפקאנים
15
מורחים מיד על בראוניז צוננים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2מקלות2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים5largesביציםביצים4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חטיפי שוקולד semisweetחטיפי שוקולד semisweet227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותקשוקולד לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס