בראוניס Fudgy לעיס
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות לעיסות ומזוהמות, בראוניז הטובים ביותר אי פעם (Fudgy, לח & Chewy ) , ו פאדג'י, צ' ואי, בראוניז עם עוגה..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 8 אינץ עם רדיד שחרור או קו עם רדיד רגיל רדיד לרסס עם ספריי בישול.להמס חמאה בסיר להגדיר על חום בינוני. כשזה בערך חצי נמס, מוסיפים את השוקולד, מפחיתים את החום לנמוך ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מערבבים באבקת קקאו.
הסר מהחום כדי להתקרר מעט.
להקציף ביצים, סוכר, וניל ומלח יחד בקערת ערבוב.
להקציף בתערובת שוקולד נמס.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד מעורבב.
יוצקים למחבת.אם תרצה, למקם 9 חצאי אגוז על פני החלק העליון. זה הכי טוב עבור בראוניז גדולים.
תן לשבת על מתלה תיל עד מגניב לחלוטין. צמרמורת אם תרצה, או ציון לתוך 9 בראוניז גדולים או 16 קטן. ATK חותך שלהם לריבועים אינץ 1 ומקבל הרבה יותר.