קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניס צלחת עמוק

בראוניס צלחת עמוק
בראוניס צלחת עמוק עשוי מעל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר חום, קנולה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו בראוניז צלחת עמוקה, פשטידת בשר חזיר עמוקה., ו פיצה חמה בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור ותנור חום ל 325 מעלות F. השתמש במחבת אפיית סיליקון 8 על 8 או קו צלחת מתכת או זכוכית בגודל דומה עם נייר רדיד או קלף כך שהוא תלוי על הקצוות על ידי כ 1 אינץ'. לרסס את המחבת מוכן לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את החמאה, שמן ושוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל, וחום ב 75 אחוז כוח במשך 2 דקות. מערבבים, ומיקרוגל שוב עד נמס לחלוטין, על 2 דקות יותר. (לחלופין לשים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. להביא סיר מלא 1 אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, לא נוגע, המים, ומערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את הסוכר החום והלבן, וניל ומלח לתוך תערובת השוקולד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את הביצים וקפה ומכים במרץ עד לשלב מלא והבלילה עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את הקקאו, הקמח וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שהוא נעלם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים עד העליון הוא פריך וקיסם מוכנס באמצע יוצא עם כמה פירורים, על 30 דקות (40 דקות אם לא באמצעות סיליקון).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לקרר את הבראוניז במחבת על הדלפק. הרם בראוניז מהמחבת על ידי רדיד, במידת הצורך. לקלף את רדיד לחתוך לריבועים 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לשרת. אחסן בראוניז נוספים במיכל אטום בחוזקה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.