קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

בראנץ ' ביצה לאפות

בראנץ ' ביצה לאפות
אופה ביצת בראנץ המתכון יכול להתבצע בערך 50 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. אם יש לכם קמח, חזיר, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ביצה בראנץ ' אופים, טורקיה וביצה בראנץ ' אופים, ו ביצת ברוקולי גבינה אופה לקהל בראנץ.

הוראות

1
שלב את הגבינות; מניחים 3 כוסות ב-13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. אפייה צלחת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
במחבת גדולה הקפיצו את הפטריות, הפלפל האדום והבצל בחמאה עד שהם רכים; מסננים. כף לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פטריותפטריות
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים בשר חזיר וגבינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
4
בקערה גדולה מקציפים קמח וחלב לתערובת אחידה; מערבבים פנימה את הביצים, הפטרוזיליה, המלח, הבזיליקום והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לאט על גבינות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
6
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.