קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: Gougères ענק

בראנץ ' יום ראשון: Gougères ענק
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, חמאה, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביצי בראנץ ' בימי ראשון, בראנץ ' ראשון: Hamekins, ו בראנץ ' יום ראשון: חזיר וביסקוויטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°. חמאה גיליון אפייה או קו עם נייר קלף. (השתמשתי במחבת חצי גיליון אחד ומחבת רבע כי אני לא יכול להתאים את כל 8 מאפים על מחבת חצי גיליון.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים את החלב, החמאה והמלח בסיר כבד ומבשלים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה מלאה. (אין להשתמש בחלב מלא, או gougères יקרוס. אם יש לך רק חלב מלא, להשתמש חצי חלב וחצי מים.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיף את הקמח בבת אחת, ערבוב נמרצות עם כף עץ. המשך ערבוב עד התערובת יצרה מסה חלקה ומתרחק מן הצד של המחבת וחלק הלחות התאדה. זה ייקח בערך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את הדבק לקערת ערבוב חסינת חום או קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
הוסף 5 מהביצים, אחת בכל פעם, המשלב כל ביצה לפני הוספת הביצה הבאה. (אם משתמשים במערבל לעמוד, מערבבים על בינוני; אם עובדים ביד, להשתמש בכף עץ.) כאשר כל הביצים נוספו, התערובת תהיה עבה מאוד, חלקה, ומבריקה. השתמש מרית גומי לערבב את הגבינה, פלפל, טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הפוך את הביצה לשטוף: לטאטא את הביצה הנותרת יחד עם קמצוץ של מלח בקערה קטנה. השתמש בכפית גדולה כדי ליצור סיבובים 3 אינץ 'על 1 אינץ' גבוה על תבנית אפייה מוכן, ריווח אותם על 2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מברשת עם לשטוף את הביצה ומפזרים גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אפויים עד שהם נפחו, הם קלים לגודלם, והם חום זהוב, 35-45 דקות.
9
כאשר הם יוצאים מהתנור, לתקוע חור קטן בצד של כל מאפה כדי לאפשר קיטור לברוח (זה אמור למנוע מהם לקרוס). אם פיצול ומילוי, לאפשר gougères להתקרר לטמפרטורת החדר הראשון. אחרת, לשרת חם, חם, או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
אתה יכול להשתמש במתכון זה כדי להפוך gougères קטן קלאסי, מדי: פשוט להשתמש בכפית כדי להפיל את הבצק לתוך 1 אינץ 'תלוליות מרווחים 1/2 אינץ' זה מזה ואופים במשך כ 25 דקות. Gougères קטן לא צריך להיות חריץ כאשר הם יוצאים מהתנור כדי למנוע קריסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק