בראנץ ' יום ראשון: Gougères ענק
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, חמאה, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביצי בראנץ ' בימי ראשון, בראנץ ' ראשון: Hamekins, ו בראנץ ' יום ראשון: חזיר וביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°. חמאה גיליון אפייה או קו עם נייר קלף. (השתמשתי במחבת חצי גיליון אחד ומחבת רבע כי אני לא יכול להתאים את כל 8 מאפים על מחבת חצי גיליון.)
מערבבים את החלב, החמאה והמלח בסיר כבד ומבשלים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה מלאה. (אין להשתמש בחלב מלא, או gougères יקרוס. אם יש לך רק חלב מלא, להשתמש חצי חלב וחצי מים.)
מוסיף את הקמח בבת אחת, ערבוב נמרצות עם כף עץ. המשך ערבוב עד התערובת יצרה מסה חלקה ומתרחק מן הצד של המחבת וחלק הלחות התאדה. זה ייקח בערך 3 דקות.
להעביר את הדבק לקערת ערבוב חסינת חום או קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
הוסף 5 מהביצים, אחת בכל פעם, המשלב כל ביצה לפני הוספת הביצה הבאה. (אם משתמשים במערבל לעמוד, מערבבים על בינוני; אם עובדים ביד, להשתמש בכף עץ.) כאשר כל הביצים נוספו, התערובת תהיה עבה מאוד, חלקה, ומבריקה. השתמש מרית גומי לערבב את הגבינה, פלפל, טימין.
הפוך את הביצה לשטוף: לטאטא את הביצה הנותרת יחד עם קמצוץ של מלח בקערה קטנה. השתמש בכפית גדולה כדי ליצור סיבובים 3 אינץ 'על 1 אינץ' גבוה על תבנית אפייה מוכן, ריווח אותם על 2 אינץ ' זה מזה.
מברשת עם לשטוף את הביצה ומפזרים גבינה מגוררת.
אפויים עד שהם נפחו, הם קלים לגודלם, והם חום זהוב, 35-45 דקות.
כאשר הם יוצאים מהתנור, לתקוע חור קטן בצד של כל מאפה כדי לאפשר קיטור לברוח (זה אמור למנוע מהם לקרוס). אם פיצול ומילוי, לאפשר gougères להתקרר לטמפרטורת החדר הראשון. אחרת, לשרת חם, חם, או בטמפרטורת החדר.
אתה יכול להשתמש במתכון זה כדי להפוך gougères קטן קלאסי, מדי: פשוט להשתמש בכפית כדי להפיל את הבצק לתוך 1 אינץ 'תלוליות מרווחים 1/2 אינץ' זה מזה ואופים במשך כ 25 דקות. Gougères קטן לא צריך להיות חריץ כאשר הם יוצאים מהתנור כדי למנוע קריסה.