קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: סטייק, ביצים, אספרגוס בצד שמש

בראנץ ' יום ראשון: סטייק, ביצים, אספרגוס בצד שמש
גשו לסופר וקנו אספרגוס, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: ביצים שטופות שמש, מטגנים מקפיא עם ביצת צד שטופת שמש, ו סלט BLT עם ביצים בצד שטוף שמש למעלה.

הוראות

1
שים את האספרגוס במחבת lidded עם 1/3 כוס מים וקמצוץ מלח. מכסים, להפוך את החום גבוה, קיטור 5-8 דקות, עד האספרגוס הוא רך ויש רק על כף מים שנותרו במחבת. תציצי פנימה ותזיזי את האספרגוס מדי פעם. אם המים מתאדים מהר מדי, להוסיף קצת יותר ולהתאים את החום. אם יש הרבה מים בסוף, לשפוך את כל אבל כף. כאשר האספרגוס הוא רך, להסיר את המחבת מהחום, להסיר את המכסה, ולזרוק את האספרגוס עם 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
מטגנים את הביצים בחמאה הנותרת (טיגנתי את שלי במחבת החמאה שנהגתי לטגן את הסטייקים שלי), כ -3 דקות בחום בינוני-נמוך. אתה רוצה את הלבנים להגדיר, אבל החלמון צריך להיות נוזל כך שהוא יכול להתמזג עם הגבינה בצורה נחמדה, חצוף.
מרכיבים שתצטרך
3
מחלקים את האספרגוס בין 2 או 3 צלחות. מעל כל חבורה עם קצת גבינה, ביצה מטוגנת, וקצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים באופן מיידי.