בראנץ ' יום ראשון: עוגת אננס הפוכה
זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 907 קלוריות. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת אפייה, כתר מלכותיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: יום ראשון בבוקר אננס הפוך פנקייק, בראנץ ' יום ראשון: עוגת לירה מרמלדה, ו בראנץ ' יום ראשון: Yeasted Sugar Cake.
הוראות
עבור ציפוי אננס: חמאה 8x8 צלחת Pyrex ולסדר פרוסות אננס במעגל חופף (או קרוב ככל שאתה יכול לנהל אותו). ברוטב קטן מחבת להמיס חמאה, ולאחר מכן להוסיף סוכר חום ומבשלים עד הסוכר מומס, על 4 דקות.
יוצקים תערובת סוכר על אננס ושמורה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה ושמורה. במערבל עומד לשלב חמאה וסוכר ולהכות עד אור ורך.
מוסיפים וניל, קראון רויאל, ומיץ אננס לתערובת חמאה ומכים עד בשילוב. עם מערבל פועל על נמוך, להוסיף תערובת קמח כפית בכל פעם עד שהכל מתווסף צורות הבלילה.
הבלילה כפית על אננס וחלק עם מרית.
אופים עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
מגישים עם אננס פרוס יותר וקפה שחור חזק.