קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות

בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות
מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה, בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, ו בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם.

הוראות

1
לשים את קמח מאפה חיטה מלאה 1/4 כוס קמח כל המטרה בקערה עם אבקת אפייה, פפריקה, קאיין או רוטב חם, גבינת פרמזן, ומלח 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף לשלב ביסודיות. חותכים את החמאה הקרה דק לתוך החומרים היבשים וחותכים אותו בשיטה המועדפת עליך (אצבעות, חותך מאפה, סכינים, מזלג או מערבל) עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מפזרים את מיץ התפוזים על זה ולאחר מכן מערבבים 2 עד 3 כפות של קרם קר, כף בכל פעם. לעבוד עד הבצק מחזיק יחד; אם אתה לסחוט קומץ ממנו, זה לא צריך להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
צור את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ', עטף אותו בניילון נצמד, ומקרר בין לילה. (לחלופין, לשים את המקפיא במשך כמה שעות במקום, להסיר אותו למקרר על 2 שעות לפני תכנון לגלגל אותו החוצה.) לפחות 30 דקות לפני שאתם מתכננים להרכיב את הקיש ולשים אותו בתנור, להסיר את הבצק מהמקרר כך שהוא יכול להתחמם ולהתרכך קצת לפני גלגול. כאשר הוא גמיש מספיק, לגלגל אותו (אני עושה את זה בין שני גיליונות קלף) ולהתאים אותו לתוך צלחת קיש קרמי סטנדרטי או מחבת פאי 9 אינץ 'כי הוא לפחות 1 1/4 אינץ' עמוק. לקצץ כל עודף ומקרר את הקרום עד שאתה מוכן למלא אותו.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חום 2 כפות שמורות שומן בייקון במחבת ומטגנים את כרישה פרוסה על אש נמוכה עד שהם רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות. מלח קל מאוד ולהסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים 2 כפות שומן בייקון למחבת ומטגנים את פרוסות העגבניות על אש בינונית במשך 2 דקות לכל צד. מתבלים במלח לפי הטעם. כרישה ועגבניות ניתן בקירור עד שאתה מוכן למלא את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כדי להרכיב ולאפות, מחממים את התנור ל 218°. מסדרים את הכרישות והעגבניות בקרום.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לטאטא יחד את כוס השמנת הנותרת, את הביצים, את הכף הנותרת של קמח, 1/2 כפית מלח נדיבה, 1/4 פלפל כפית, הגבינה השוויצרית, ואת בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים את התערובת על כרישה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
10
אופים במשך 10 דקות ב 218°. להפוך את התנור עד350, להגן על הקרום עם חתיכת רדיד אלומיניום, ולבשל 25 דקות יותר. כאשר הקיש נעשה, סכין מוכנס סנטימטר מקצה שלה צריך לצאת רטוב אבל נקי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מגישים פושרים, לא חמים, ושומרים שאריות במקרר.

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, מטוגן ומתפורר, שומן מנוקז ומאופקבייקון, מטוגן ומתפורר, שומן מנוקז ומאופק0(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ של קאיין או 3 טיפות של רוטב חריףקמצוץ של קאיין או 3 טיפות של רוטב חריף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם קרקרם קר2largesביציםביצים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס בתוספת 1 כף קמח לכל המטרה1/4 כוס בתוספת 1 כף קמח לכל המטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה שוויצרית מגוררת או גבינת גאודהגבינה שוויצרית מגוררת או גבינת גאודה6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרישה (1 שומן או 4 בגודל אגודל), ניקה גזוז, לבן חלקים ירוקים חיוורים פרוס 3/4 אינץכרישה (1 שומן או 4 בגודל אגודל), ניקה גזוז, לבן חלקים ירוקים חיוורים פרוס 3/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ תפוזים קר (או מי קרח)מיץ תפוזים קר (או מי קרח)0(יכול להיות או להרחיק)פפריקה או פימנטוןפפריקה או פימנטון43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות גבינת פרמזן מגוררת טריכפות גבינת פרמזן מגוררת טרי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף, פרוס 3/4 אינץ ' עבהעגבניות שזיף, פרוס 3/4 אינץ ' עבה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות חמאה קרה ללא מלחכפות חמאה קרה ללא מלח71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס קמח מלא מאפה חיטה3/4 כוס קמח מלא מאפה חיטה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.