ברב-א-פו.
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, רוטב סויה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו בראוניז של סבתא בארב, בוני בלו-בארב פאי, ו לחם הקישואים הטוב ביותר של ברב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים קמח תירס, קמח, פתיתי פלפל אדומים, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל בשקית פלסטיק resealable; לנער לערבב. בעדינות לנער פרוסות טופו עם תערובת קמח תירס כדי מעיל, ואז לנער את עודף, ולמקם לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים טופו בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החתיכות מעל ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות נוספות. בינתיים, מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מוסיפים בצל טחון ומבשלים עד מרכך שקוף, על 3 דקות. מערבבים ברוטב סויה ורוטב ברביקיו. להביא מבשלים, ואז להפוך את החום נמוך ולשמור חם עד טופו מוכן.
כאשר טופו סיים אפייה, יוצקים את overtop רוטב ברביקיו חם, ולאחר מכן לחזור לתנור ואופים במשך 5 דקות נוספות.