ברביקיו בקר ותפוחי אדמה אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר ברביקיו ותפוחי אדמה לאפות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב ברביקיו מקורי, תפוחי אדמה שום צלויים בטי, בצל מטוגן צרפתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו אופים תפוחי אדמה בקר שמנת, צ'יזי תפוחי אדמה אופים, ו אופים בקר עם שום-כופתאות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס מלבני אפייה צלחת, 11x7x1 1/2 אינץ', עם ספריי בישול.
הפוך תפוחי אדמה לפי ההוראות על הנרתיק, באמצעות מים, חלב וחמאה.
מורחים חצי מתפוחי האדמה על תחתית תבנית האפייה.
שכבה עם בשר בקר, 1 כוס הגבינה ותפוחי האדמה הנותרים.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ -30 דקות או עד חם.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מפזרים בצל בקצוות של צלחת אפייה.
אופים חשפו 3 עד 4 דקות יותר או עד גבינה מותכת בצל הם חומים.