ברביקיו בקר ותפוחי אדמה אופים
ברביקיו בקר ואופים תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 324 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מים, תפוחי אדמה שום קלויים, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. זה מושלם עבור יום האב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. וזה די גרוע. נסו ברביקיו בקר ותפוחי אדמה אופים, צ'יזי תפוחי אדמה אופים, ו אופים תפוחי אדמה בקר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תרסיס מלבני אפייה צלחת, 11x7x1 1/2 אינץ', עם ספריי בישול.
הפוך תפוחי אדמה לפי ההוראות על החבילה עבור 8 מנות, באמצעות 2 שקיות תפוחי אדמה ותבלינים, מים חמים, חלב וחמאה.
מורחים חצי מתפוחי האדמה על תחתית תבנית האפייה.
שכבה עם בשר בקר, 1 כוס הגבינה ותפוחי האדמה הנותרים.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ -30 דקות או עד חם.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מפזרים בצל בקצוות של צלחת אפייה.
אופים חשפו 3 עד 4 דקות יותר או עד גבינה מותכת בצל הם חומים.