ברביקיו עוף קלצונה
ברביקיו עוף קלצונה עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם כוסברה, בצק פיצה, בשר חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר מן המחבת כדי לנקז על מגבות נייר; להתפורר.
מוסיפים את הבצל ואת העוף הקרוע לשומן בייקון חם במחבת. מטגנים מעל חום בינוני עד הבצל רך. מערבבים ב 1/3 כוס רוטב ברביקיו, ולהסיר מהחום.
מגלגלים את הבצק פיצה החוצה על גיליון עוגיות משומן. לחץ עד עובי אפילו, ולאחר מכן לחתוך לחצי. מחלקים את תערובת העוף בין שתי חתיכות הבצק, מתפשטים רק על חצי מכל חתיכה עד למרחק של 1/2 אינץ ' מהקצה.
לטפטף את הרוטב הנותר על המילוי.
מפזרים את הגבינה והכוסברה מעל. מקפלים את החלק הלא מכוסה של הבצק על המילוי, ולחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה לטעמך. מגניב במשך כמה דקות, ואז לחתוך כל קלצונה לשניים. כל מנה היא חצי מקלצונה. אלה יכולים להיות מוגשים עם רוטב ברביקיו נוסף אם אתה רוצה.