ברד פירות קפוא
ברד פירות קפוא דורש על 9 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 331 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, בננות, תותים בסירופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 25%. מתכונים דומים: ברד פירות קפוא, ברד פירות קפוא, ו סלט פירות קפוא.
הוראות
חותכים בננות ומשמשים לקערה גדולה.
בסיר 1 ליטר, מערבבים סוכר ומים.
חום לרתיחה. מבשלים על 3 דקות או עד סירופ. להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין, 20 עד 30 דקות.
יוצקים תערובת סירופ על פירות; לערבב בעדינות.
יוצקים לתוך מיכל מקפיא; להקפיא לפחות 8 שעות או לילה. כדי לשרת, לתת לעמוד רפש בטמפרטורת החדר 1 שעה. כף לתוך מנות קינוח.