קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

ברודטו (תבשיל דגים) בסגנון אנקונה

ברודטו (תבשיל דגים) בסגנון אנקונה
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? ברודטו (תבשיל דגים) בסגנון אנקונה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 273 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.04 דולר למנה. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם שום, שמן זית, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. נסו מולי דגים קלים (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס), ברודטו: מרק דגים, ו ברודטו-מרק דגים איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, בתנור הולנדי, או רצוי בסיר חרס על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, השום, הגזר, הסלרי, עלי הדפנה, הפטרוזיליה ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים פנימה את העגבניות המעוכות ומבשלים 15 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
יוצקים פנימה את החומץ או היין. מבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -10 דקות; יוצקים את ציר הדגים. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מערבבים בעדינות את הצדפות. מבשלים עד שנפתחו צדפות (זורקים כל מה שלא נפתח) כ -2 דקות ואז מערבבים פנימה את השרימפס. מבשלים עד שהשרימפס ורוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
7
מניחים פרוסת לחם קלוי בתחתית כל קערה. מצקת ברודטו מעל הלחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)