קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ברווז בתפוזים

ברווז בתפוזים
ברווז בתפוזים הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גזר, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Duck a L ' Orange, Duck a L ' Orange, ו ברווז בתפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר giblets מברווז בצד; כבד מילואים עבורשימוש אחר. לקצץ את העור משני הפתחיםשל החלל; להפריש טיוח.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
2
חתיכות ירך-רגל לחתוך את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3
לחתוך כנפיים משדיים. חזה מגופה עבור2 שדיים ללא עצמות. לקצץ את קצות הכנפיים וflats; להפריש.
4
חותכים פגר לרבעים.כיסוי ורגליים צמרמורת, חזה, חתיכות כנף.
5
חום שמורות ברווז עור כבד גדולמעלה חום בינוני. לבשל, ערבוב, untilabout 2 כפות שומן הוא שניתנו; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
הוסף קרביים, טיפים כנפיים ודירות, מסרטנים, בצל, ורידים טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
בצלבצל
7
מוסיפים סלרי, גזר, פלפל ומים 6 כוסות. מביאים להרתיח על חום גבוה, ברפרוף כל foamthat עולה על פני השטח. להפחית חום tomedium; מרתיח ברווז מניות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
גזרגזר
סלריסלרי
מלאימלאי
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
8
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך allpeel ו pith לבן מ 1 כתום; להגדיר peelaside. עובד על קערה בינונית, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
9
הוסף קליפת תפוזמניה thosimmering. מיץ שנותר 2 אורנג ' ס ולהניח מיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מיץמיץ
מלאימלאי
10
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רתכדי קערה בינונית (אתה צריך about2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
העברת קליפת תפוז לעבודה פני שטח; להשליך מוצקים הנותרים מסננת.פרוסה לקלף לרצועות דקות( להסיר תמרהלבןלמראה מעודן יותר, אם תרצה); סט aside.DO קדימה: המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה.מכסים ומצננים מלאי לקלף בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
12
חתיכות ברווז זין בכל רחבי עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל. מארגנת אותם בשכבה אחת במחבת כבדה גדולה (שימוש 2 אם יש צורך), צד העור למטה, ואת חום בינוני cookover, מדי פעם לשפוך מ מחבת לתוך קערה חסינת חום, untilskin הוא חום זהוב עמוק, 18-20 דקות.(כיסוי ושומן צונן; שמור לבישול פוטאטואסאו אורז מוקפץ.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברווז שלםברווז שלם
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
13
הפוך חתיכות ברווז. לבשל את השדיים, את העור למעלה, עד קריאה מיידית thermometerinserted אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 52° עבור בינוני-נדיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
העברת שדיים גדולתבנית אפייה. המשך לבשל רגליים וכנפיים עד משחימים היטב בצדדים ומיצים לרוץ ברור כאשר thighis פירסינג עם מזלג, 10-15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
העברה לגיליון עם שדיים.
16
יוצקים שומן ממחבת, משאירים חתיכות משחימות מאחור.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מחממים תנור ל 232°. מחממים מחבת עםביטים לא רצויים לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
18
יוצקים פורט ומבשלים, מגרד מחבת עם וודנספון (חתיכות השחמה יוסיף טעם נוסף הרוטב), עד מופחת סירופ,על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מוסיפים מיץ תפוזים שמורות ומניות ברווז; מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא חלק מעובה, about20 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלאימלאי
ברווז שלםברווז שלם
20
מניחים גיליון אפייה מעוטר עם duckpieces בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
21
אופים עד הברווז הוא רק מחוםבאמצעות, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
22
יוצקים רוטב חם על מגש עמוק.פיזור מקטעים כתומים ורצועות של peelover. למעלה עם חתיכות ברווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם