ברווז בתפוזים
ברווז בתפוזים הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גזר, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Duck a L ' Orange, Duck a L ' Orange, ו ברווז בתפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר giblets מברווז בצד; כבד מילואים עבורשימוש אחר. לקצץ את העור משני הפתחיםשל החלל; להפריש טיוח.
חתיכות ירך-רגל לחתוך את הברווז.
לחתוך כנפיים משדיים. חזה מגופה עבור2 שדיים ללא עצמות. לקצץ את קצות הכנפיים וflats; להפריש.
חותכים פגר לרבעים.כיסוי ורגליים צמרמורת, חזה, חתיכות כנף.
חום שמורות ברווז עור כבד גדולמעלה חום בינוני. לבשל, ערבוב, untilabout 2 כפות שומן הוא שניתנו; להשליך את העור.
הוסף קרביים, טיפים כנפיים ודירות, מסרטנים, בצל, ורידים טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
מוסיפים סלרי, גזר, פלפל ומים 6 כוסות. מביאים להרתיח על חום גבוה, ברפרוף כל foamthat עולה על פני השטח. להפחית חום tomedium; מרתיח ברווז מניות במשך 1 שעה.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך allpeel ו pith לבן מ 1 כתום; להגדיר peelaside. עובד על קערה בינונית, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה; להפריש.
הוסף קליפת תפוזמניה thosimmering. מיץ שנותר 2 אורנג ' ס ולהניח מיץ בצד.
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רתכדי קערה בינונית (אתה צריך about2 כוסות).
העברת קליפת תפוז לעבודה פני שטח; להשליך מוצקים הנותרים מסננת.פרוסה לקלף לרצועות דקות( להסיר תמרהלבןלמראה מעודן יותר, אם תרצה); סט aside.DO קדימה: המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה.מכסים ומצננים מלאי לקלף בנפרד.
חתיכות ברווז זין בכל רחבי עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל. מארגנת אותם בשכבה אחת במחבת כבדה גדולה (שימוש 2 אם יש צורך), צד העור למטה, ואת חום בינוני cookover, מדי פעם לשפוך מ מחבת לתוך קערה חסינת חום, untilskin הוא חום זהוב עמוק, 18-20 דקות.(כיסוי ושומן צונן; שמור לבישול פוטאטואסאו אורז מוקפץ.)
הפוך חתיכות ברווז. לבשל את השדיים, את העור למעלה, עד קריאה מיידית thermometerinserted אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 52° עבור בינוני-נדיר, על 2 דקות.
העברת שדיים גדולתבנית אפייה. המשך לבשל רגליים וכנפיים עד משחימים היטב בצדדים ומיצים לרוץ ברור כאשר thighis פירסינג עם מזלג, 10-15 דקות יותר.
יוצקים שומן ממחבת, משאירים חתיכות משחימות מאחור.
מחממים תנור ל 232°. מחממים מחבת עםביטים לא רצויים לחום בינוני-גבוה.
יוצקים פורט ומבשלים, מגרד מחבת עם וודנספון (חתיכות השחמה יוסיף טעם נוסף הרוטב), עד מופחת סירופ,על 2 דקות.
מוסיפים מיץ תפוזים שמורות ומניות ברווז; מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא חלק מעובה, about20 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מניחים גיליון אפייה מעוטר עם duckpieces בתנור.
אופים עד הברווז הוא רק מחוםבאמצעות, 5-8 דקות.
יוצקים רוטב חם על מגש עמוק.פיזור מקטעים כתומים ורצועות של peelover. למעלה עם חתיכות ברווז.