קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ברווז בתפוזים

ברווז בתפוזים
גשו לסופר וקנו קורנית, תפוזי טבור, גבעול סלרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 99%. מתכונים דומים: Duck a L ' Orange, ברווז בתפוזים, ו Duck a L ' Orange.

הוראות

1
הגדר giblets מברווז בצד; כבד מילואים עבורשימוש אחר. לקצץ את העור משני הפתחיםשל החלל; להפריש טיוח.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
2
חתיכות ירך-רגל לחתוך את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3
לחתוך כנפיים משדיים. חזה מגופה עבור2 שדיים ללא עצמות. לקצץ את קצות הכנפיים וflats; להפריש.
4
חותכים פגר לרבעים.כיסוי ורגליים צמרמורת, חזה, חתיכות כנף.
5
חום שמורות ברווז עור כבד גדולמעלה חום בינוני. לבשל, ערבוב, untilabout 2 כפות שומן הוא שניתנו; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
הוסף קרביים, טיפים כנפיים ודירות, מסרטנים, בצל, ורידים טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים סלרי, גזר, פלפל ומים 6 כוסות. מביאים להרתיח על חום גבוה, ברפרוף כל foamthat עולה על פני השטח. להפחית חום tomedium; מרתיח ברווז מניות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
8
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך allpeel ו pith לבן מ 1 כתום; להגדיר peelaside. עובד על קערה בינונית, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
הוסף קליפת תפוזמניה thosimmering. מיץ שנותר 2 אורנג ' ס ולהניח מיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רתכדי קערה בינונית (אתה צריך about2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
העברת קליפת תפוז לעבודה פני שטח; להשליך מוצקים הנותרים מסננת.פרוסה לקלף לרצועות דקות( להסיר תמרהלבןלמראה מעודן יותר, אם תרצה); סט aside.DO קדימה: המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה.מכסים ומצננים מלאי לקלף בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
חתיכות ברווז זין בכל רחבי עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל. מארגנת אותם בשכבה אחת במחבת כבדה גדולה (שימוש 2 אם יש צורך), צד העור למטה, ואת חום בינוני cookover, מדי פעם לשפוך מ מחבת לתוך קערה חסינת חום, untilskin הוא חום זהוב עמוק, 18-20 דקות.(כיסוי ושומן צונן; שמור לבישול פוטאטואסאו אורז מוקפץ.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
הפוך חתיכות ברווז. לבשל את השדיים, את העור למעלה, עד קריאה מיידית thermometerinserted אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 52° עבור בינוני-נדיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
העברת שדיים גדולתבנית אפייה. המשך לבשל רגליים וכנפיים עד משחימים היטב בצדדים ומיצים לרוץ ברור כאשר thighis פירסינג עם מזלג, 10-15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
15
העברה לגיליון עם שדיים.
16
יוצקים שומן ממחבת, משאירים חתיכות משחימות מאחור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מחממים תנור ל 232°. מחממים מחבת עםביטים לא רצויים לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
יוצקים פורט ומבשלים, מגרד מחבת עם וודנספון (חתיכות השחמה יוסיף טעם נוסף הרוטב), עד מופחת סירופ,על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
מוסיפים מיץ תפוזים שמורות ומניות ברווז; מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא חלק מעובה, about20 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ברווז שלםברווז שלם
20
מניחים גיליון אפייה מעוטר עם duckpieces בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
21
אופים עד הברווז הוא רק מחוםבאמצעות, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
22
יוצקים רוטב חם על מגש עמוק.פיזור מקטעים כתומים ורצועות של peelover. למעלה עם חתיכות ברווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם