קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ברווז בתפוזים

ברווז בתפוזים
גשו לסופר וקנו קורנית, תפוזי טבור, גבעול סלרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 99%. מתכונים דומים: Duck a L ' Orange, ברווז בתפוזים, ו Duck a L ' Orange.

הוראות

1
הגדר giblets מברווז בצד; כבד מילואים עבורשימוש אחר. לקצץ את העור משני הפתחיםשל החלל; להפריש טיוח.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
2
חתיכות ירך-רגל לחתוך את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3
לחתוך כנפיים משדיים. חזה מגופה עבור2 שדיים ללא עצמות. לקצץ את קצות הכנפיים וflats; להפריש.
4
חותכים פגר לרבעים.כיסוי ורגליים צמרמורת, חזה, חתיכות כנף.
5
חום שמורות ברווז עור כבד גדולמעלה חום בינוני. לבשל, ערבוב, untilabout 2 כפות שומן הוא שניתנו; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
הוסף קרביים, טיפים כנפיים ודירות, מסרטנים, בצל, ורידים טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים סלרי, גזר, פלפל ומים 6 כוסות. מביאים להרתיח על חום גבוה, ברפרוף כל foamthat עולה על פני השטח. להפחית חום tomedium; מרתיח ברווז מניות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
8
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך allpeel ו pith לבן מ 1 כתום; להגדיר peelaside. עובד על קערה בינונית, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הוסף קליפת תפוזמניה thosimmering. מיץ שנותר 2 אורנג ' ס ולהניח מיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רתכדי קערה בינונית (אתה צריך about2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
העברת קליפת תפוז לעבודה פני שטח; להשליך מוצקים הנותרים מסננת.פרוסה לקלף לרצועות דקות( להסיר תמרהלבןלמראה מעודן יותר, אם תרצה); סט aside.DO קדימה: המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה.מכסים ומצננים מלאי לקלף בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
חתיכות ברווז זין בכל רחבי עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל. מארגנת אותם בשכבה אחת במחבת כבדה גדולה (שימוש 2 אם יש צורך), צד העור למטה, ואת חום בינוני cookover, מדי פעם לשפוך מ מחבת לתוך קערה חסינת חום, untilskin הוא חום זהוב עמוק, 18-20 דקות.(כיסוי ושומן צונן; שמור לבישול פוטאטואסאו אורז מוקפץ.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
הפוך חתיכות ברווז. לבשל את השדיים, את העור למעלה, עד קריאה מיידית thermometerinserted אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 52° עבור בינוני-נדיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
העברת שדיים גדולתבנית אפייה. המשך לבשל רגליים וכנפיים עד משחימים היטב בצדדים ומיצים לרוץ ברור כאשר thighis פירסינג עם מזלג, 10-15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
העברה לגיליון עם שדיים.
16
יוצקים שומן ממחבת, משאירים חתיכות משחימות מאחור.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מחממים תנור ל 232°. מחממים מחבת עםביטים לא רצויים לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
יוצקים פורט ומבשלים, מגרד מחבת עם וודנספון (חתיכות השחמה יוסיף טעם נוסף הרוטב), עד מופחת סירופ,על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מוסיפים מיץ תפוזים שמורות ומניות ברווז; מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא חלק מעובה, about20 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
20
מניחים גיליון אפייה מעוטר עם duckpieces בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
21
אופים עד הברווז הוא רק מחוםבאמצעות, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
22
יוצקים רוטב חם על מגש עמוק.פיזור מקטעים כתומים ורצועות של peelover. למעלה עם חתיכות ברווז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם