קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

ברווז דבש

ברווז דבש
ברווז דבש נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברווז, עלי בזיליקום, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברווז עם דבש, ברווז בגריל עם דבש ערמונים, ו ברווז דבש שומשום עם ברוקולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה לערבב יחד לערבב את בזיליקום, זנגביל ומלח ומפזרים תערובת על בתוך ומחוץ לברווז. ברווז דברים עם רבעים כתומים ושכב בצולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בסיר קטן לשלב את הדבש, חמאה, מיץ לימון ומיץ תפוזים להתרכז. מבשלים יחד על אש נמוכה עד syrupy; יוצקים קצת מהתערובת על הברווז, שומר את השאר עבור basting. כיסוי צולה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים / צלי ברווזים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. הפעל חזה ברווז למטה, להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ו צלי מכוסה עוד 2 עד 2 1/2 שעות, או עד רך מאוד. אם תרצה, להפוך את השד ברווז במהלך הדקות האחרונות של בישול, לחום.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות