קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

ברווז דבש

ברווז דבש
ברווז דבש נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברווז, עלי בזיליקום, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברווז עם דבש, ברווז בגריל עם דבש ערמונים, ו ברווז דבש שומשום עם ברוקולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה קטנה לערבב יחד לערבב את בזיליקום, זנגביל ומלח ומפזרים תערובת על בתוך ומחוץ לברווז. ברווז דברים עם רבעים כתומים ושכב בצולה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
בסיר קטן לשלב את הדבש, חמאה, מיץ לימון ומיץ תפוזים להתרכז. מבשלים יחד על אש נמוכה עד syrupy; יוצקים קצת מהתערובת על הברווז, שומר את השאר עבור basting. כיסוי צולה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים / צלי ברווזים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. הפעל חזה ברווז למטה, להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ו צלי מכוסה עוד 2 עד 2 1/2 שעות, או עד רך מאוד. אם תרצה, להפוך את השד ברווז במהלך הדקות האחרונות של בישול, לחום.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד